2009. november 3., kedd

Szűcs Judith vacsoráján -a Hal a tortán műsorában- különös kéréssel állt elő Kristóf


Szűcs Judith

Foglalkozás: énekesnő, előadóművész
Kedvenc étel: krumplistészta
Amit nem szeret: sóska, síelés
Hobbi: tenisz
Kedvenc nyaralóhely: Görögország
Kedvenc állat: kutyái
Kedvenc játék: römi
Sport: otthon szokott tornázni
Amire büszke: lányára, Timire




Szűcs Judithnak Katika segített az "aprítgatásban" hogy gyorsabban menjen a munka.
Az ételek készítése közben Judith kétértelmű megjegyzéseket tett.

Természetesen ő is figyelembe vette Kristóf vegás életmódját és neki külön főételtis készített.
Vacsora közben Kristóf meglepő kéréssel fordult Judithoz, miszerint úgy szeretné megfogni a melleit, ruhán keresztül is jó lesz...
Vajon mi történhetett vele, hogy ilyen vágya keletkezett.

Judith első megdöbbenése után végül is megengedte, mire Majka és Anita is hasonlót szeretett volna kipróbálni, de nekik nem sikerült.

A meglepetés vendég Ásós Attila volt, akinek a zenéjére táncra perdültek, és Szűcs Judith is énekelt egy dalt, az "alkalmi kórus" közreműködésével.

Végül vacsorájára ő is 14 pontot kapott, Majkától 4, Anitától és Kristóftól 5-5 pontot gyűjtött be.






Kézzel is lehet huzigálni a bõrt!
Judith pikáns megjegyzésekkel fûszerezve készítette a vacsorát, vendégei számára.

Videó





Úgy szeretném megfogni a melled!
Steiner Kristóf száján szaladt ki az óhaj, Szûcs Judith pedig teljesítette a kívánságot, bár késõbb megjegyezte: "elõször nem is értettem a kérdést, mert nem szokták megfogni a mellemet csak úgy..."

Videó




Előétel:

Gombaleves

Gombaleves magyarosan recept

Hozzávalók:

25dkg csiperkegomba
1 kicsi vöröshagyma
4dkg zsir

2ek. liszt
pirospaprika
fél csokor petrezselyem
1dl tejföl
1 tojásból csipetke


Elkészítés:

A gombát tisztitsd meg, szeleteld fel. A zsiradékon fonnyaszd meg a nagyon apróra vágott hagymát, add hozzá a gombát, csipetnyi sót, és időnként meg-megkeverve saját levében párold addig, mig zsirjára sül. Szórd meg liszttel, piritsd világosra. A tűzről lehúzva hintsd meg pirospaprikával, és öntsd fel 1l vizzel. Addig főzd, mig a gomba megpuhul. Szaggass bele egy tojásból csipetkét, s ha elkészült, a tejfölt,és az apróra vágott petrezselymet is add hozzá. Azon melegében kináld.
Forrás:tutireceptek.hu



Főétel:

Rakottkrumpli

vega és húsimádó részekre osztva



Kristófnak külön:

spenótos, hagymás, gombás fokhagymás krumpli, tejföllel leöntve




Desszert:

Gyümölcskehely fagyival

Hozzávalók:

gyümölcsök, fagyi, fahéj, citrom, méz


Elkészítés:

A gyümölcsöket feldaraboljuk. Fagyihoz rakjuk. Fahéjas-citromos-mézes öntetet készítünk, és az egészet azzal öntjük le.





A hét győztese Majka lett, amit ő maga sem akart elhinni. Anita, Judith és Kristóf pedig a 14 pontjukkal második helyne szoronghatnak.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Categories

Ábel Anita (1) Animal Cannibals (1) Anyóstorta (1) Aranygaluska vaníliaöntettel (1) Árpa Attila (5) Avokádó krém (1) Bangó Margit (2) Bebe (1) Bélszín-carpaccio (1) Birka pörkölt (1) Bögrés meggyes-mákos (1) Browni (1) Búbos csirke (1) Bugaci húsgombócleves (1) Bunyós Pityu (1) Chilis bab (1) Cigány pecsenye (1) Currys csirke (1) Csirkepaprikás (1) Csocsesz (1) Csokis piskótatorta marcipán bevonattal (1) Csülkös bableves (1) Csülökpörkölt (1) Dopeman (1) Éjféli csokis keksz (1) Epres tiramisu flambírozott gyümölcsökkel (1) Fasírozott (1) Fűszeres-fokhagymás sajtszósz (1) Gesztesi Károly (1) gombaleves (1) Gombával töltött dagadó (1) Gulyásleves (1) Gyümölcssaláta (1) hagymás babköret (1) hagymás törtburgonya (1) Hagymás törtkrumpli (1) hal a tortán (31) Hámán-táska (1) Harsányi Levente (1) Joghurtos narancsleves (1) Joshi Bharat (1) Juhtúrós sztrapacska (1) Karafiáth Orsolya (1) Karemallizált alma (1) Király Linda (1) Király Viktor (5) Klausmann Viktor (1) Kókusz golyók (1) Kolbászos szűzérme (1) Kótai Misi (1) Körmös velős pacal (1) Körte leves (1) Lekvárral töltött sült alma (1) Libacomb gyümölcsökkel (1) Libamáj roston sütve (1) Madártej (1) Magyaros paraszttál (1) Majoros Péter Majka (2) Mákos guba (1) Meggyes-mákos piskóta (1) Mustáros hús (1) Nacsa Olivér (1) Nádas György (1) Nagy Éva (2) Narancsos töltött pulyka (1) Nótár Mary (1) Nyertes Zsuzsa (1) Ököruszályleves (1) Őzragu leves (1) Padlizsánkrém pirítóssal (1) Palacsinta (1) Pápai Joci (2) Paprikáskrumpli (1) Planétás csirke gombás rizzsel (1) Rakott palacsinta (1) Rétes (1) Ripli Zsuzsi (5) Ropogós libacomb párolt káposztával törtburgonyával (1) sacher torta (1) Sajt leves (1) Sajttál (1) Sári Évi (1) Schobert Norbert (5) Sertés pörkölt galuskával (1) Stadler József (2) Steiner Kristóf (1) Sütőtök krém leves (1) Szabó Zsófi (5) Szklenár Gabriella (1) Szőke András (1) Szűcs Judith (1) Tasnádi Péter (2) tatárbifsztek (1) Tejfölös-kolbászos krumplileves (1) Tiramisu (1) Tortilla (1) tökös lecsó (1) túrógombóc (1) Túrós csusza sok-sok szalonnával (1) Túrótorta (1) Túróval töltött sült alma (1) Újházy tyúkhúsleves (1) Ullmann Mónika (1) Varnus Xavér (1) Voksán Virág (1) Zalatnay Cini (2) Zámbó Árpy (1)