2009. november 13., péntek

Baby Gabi előre felhívta a vendégei figyelmét, hogy nála éhezni fognak


Szklenár Gabriella

Becenév: "Piri", "Baby Gabi"
Születési idő: 1978.05.26.
Horoszkóp: Ikrek
Családi állapot: szingli
Foglalkozás: előadóművész, szociális asszisztens
Amit szeret: halászlé, tészta minden mennyiségben
Amit nem szeret: tengeri herkentyűk, gyümölcs leves
Hobbi: karaokee, kreatívkodás
Kedvenc nyaralóhely: Egyiptom
Kedvenc játék: kocka póker, activity, tabu
Sport: kézilabda (6 évig űzte)
Amire büszke: családjára




Tali, meg ilyenek
Hát így zajlott a fõzés Baby Gabinál. Bár hogy pontosan ki fõzött, nehéz igazságosan eldönteni. A kukta pedig vérét is adta az ügyért.

Videó




Gabinál Árpy verte a tamtamot
Mintha éhen maradtak volna Baby Gabi vendégei, úgy reklamált Zámbó Árpy. Kaja persze volt, csak talán nem erre számítottak. Még azt is megették a vendégek, amit otthonról hoztak maguknak.

Videó



Előétel:

Joghurtos narancsleves tejszínhabbal

Hozzávalók:

4db narancs
4dl 100%-os narancslé
4dl natúr joghurt
6-8 dkg porcukor
1cs. vaníliás cukor
4 tojás
2-3 ek.narancslikőr

Elkészítés:
Alaposan megmostt narancsok levét kifacsartam, kettő narancs héját tálba reszeltem.
Egybeöntöttem a kifacsart lét, a dobozos narancslét és a joghurtot.
Hozzáadtam a porcukrot és a vaníliás cukrot.
Ezt habverővel alaposan összekevertem, majd 2 evőkanál narancslikőrrel "megbolondítottam".
Hűtőbe tettem, majd a tojások fehérjét pici porcukorral kemény habbá vertem és lobogó vízbe szaggatva habgaluskát készítettem.
Tálalás előtt mégegyszer jól összekevertem a levest, majd a tányérokba szedett habgaluskára szedtem.
Forrás: tutireceptek.hu



Főétel:

Krumpli kürtős kalácsban libamájjal és vöröskáposztával


Hagymás törtkrumplit kürtős kalácsba töltött a Gabi, (amit ő csak dísznek szánt, de vendégei azt is megették)
sült libamájat a tetejére és mellé párolt vöröskáposzta

Hagymás törtkrumpli

Hozzávalók:

burgonya
zsír
vöröshagyma
(bors)


A burgonyát hámozd, főzd meg sós vízben, s csepegtesd le. Közben kevés zsíron piríts világossárgára kis kockákra vágott vöröshagymát. A főtt krumplit törd péppé, sózd (esetleg borsozd), s közben keverd hozzá a pirított vöröshagymát is. (A hagyma zsírját nem kell feltétlenül teljes egészében hozzáadni, viszont az még jól jön az adagoló-formázó kanál megnedvesítésére.)
A törtkrumpli nem szereti a melegítést, ezért a tálalásig - gőz- vagy vízfürdőben - forrón kell tartani.
Forrás: konyhamester.hu


A vendégek kevesellték az adagot, ezért a főétel után gyorsan zsíros kenyeret készített nekik Gabi.


Desszert:

Pudinggal összeragasztott keksz

Puding elkészítése, ahogy a tasakon le van írva,

majd a kekszek összeragasztása,

végül kókuszreszelékben megforgatva.




Gabi vacsoráját 17 pontra értékelték a vendégek.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Categories

Ábel Anita (1) Animal Cannibals (1) Anyóstorta (1) Aranygaluska vaníliaöntettel (1) Árpa Attila (5) Avokádó krém (1) Bangó Margit (2) Bebe (1) Bélszín-carpaccio (1) Birka pörkölt (1) Bögrés meggyes-mákos (1) Browni (1) Búbos csirke (1) Bugaci húsgombócleves (1) Bunyós Pityu (1) Chilis bab (1) Cigány pecsenye (1) Currys csirke (1) Csirkepaprikás (1) Csocsesz (1) Csokis piskótatorta marcipán bevonattal (1) Csülkös bableves (1) Csülökpörkölt (1) Dopeman (1) Éjféli csokis keksz (1) Epres tiramisu flambírozott gyümölcsökkel (1) Fasírozott (1) Fűszeres-fokhagymás sajtszósz (1) Gesztesi Károly (1) gombaleves (1) Gombával töltött dagadó (1) Gulyásleves (1) Gyümölcssaláta (1) hagymás babköret (1) hagymás törtburgonya (1) Hagymás törtkrumpli (1) hal a tortán (31) Hámán-táska (1) Harsányi Levente (1) Joghurtos narancsleves (1) Joshi Bharat (1) Juhtúrós sztrapacska (1) Karafiáth Orsolya (1) Karemallizált alma (1) Király Linda (1) Király Viktor (5) Klausmann Viktor (1) Kókusz golyók (1) Kolbászos szűzérme (1) Kótai Misi (1) Körmös velős pacal (1) Körte leves (1) Lekvárral töltött sült alma (1) Libacomb gyümölcsökkel (1) Libamáj roston sütve (1) Madártej (1) Magyaros paraszttál (1) Majoros Péter Majka (2) Mákos guba (1) Meggyes-mákos piskóta (1) Mustáros hús (1) Nacsa Olivér (1) Nádas György (1) Nagy Éva (2) Narancsos töltött pulyka (1) Nótár Mary (1) Nyertes Zsuzsa (1) Ököruszályleves (1) Őzragu leves (1) Padlizsánkrém pirítóssal (1) Palacsinta (1) Pápai Joci (2) Paprikáskrumpli (1) Planétás csirke gombás rizzsel (1) Rakott palacsinta (1) Rétes (1) Ripli Zsuzsi (5) Ropogós libacomb párolt káposztával törtburgonyával (1) sacher torta (1) Sajt leves (1) Sajttál (1) Sári Évi (1) Schobert Norbert (5) Sertés pörkölt galuskával (1) Stadler József (2) Steiner Kristóf (1) Sütőtök krém leves (1) Szabó Zsófi (5) Szklenár Gabriella (1) Szőke András (1) Szűcs Judith (1) Tasnádi Péter (2) tatárbifsztek (1) Tejfölös-kolbászos krumplileves (1) Tiramisu (1) Tortilla (1) tökös lecsó (1) túrógombóc (1) Túrós csusza sok-sok szalonnával (1) Túrótorta (1) Túróval töltött sült alma (1) Újházy tyúkhúsleves (1) Ullmann Mónika (1) Varnus Xavér (1) Voksán Virág (1) Zalatnay Cini (2) Zámbó Árpy (1)