Szklenár Gabriella
Becenév: "Piri", "Baby Gabi"
Születési idő: 1978.05.26.
Horoszkóp: Ikrek
Családi állapot: szingli
Foglalkozás: előadóművész, szociális asszisztens
Amit szeret: halászlé, tészta minden mennyiségben
Amit nem szeret: tengeri herkentyűk, gyümölcs leves
Hobbi: karaokee, kreatívkodás
Kedvenc nyaralóhely: Egyiptom
Kedvenc játék: kocka póker, activity, tabu
Sport: kézilabda (6 évig űzte)
Amire büszke: családjára
Tali, meg ilyenek
Hát így zajlott a fõzés Baby Gabinál. Bár hogy pontosan ki fõzött, nehéz igazságosan eldönteni. A kukta pedig vérét is adta az ügyért.
Videó
Gabinál Árpy verte a tamtamot
Mintha éhen maradtak volna Baby Gabi vendégei, úgy reklamált Zámbó Árpy. Kaja persze volt, csak talán nem erre számítottak. Még azt is megették a vendégek, amit otthonról hoztak maguknak.
Videó
Előétel:Joghurtos narancsleves tejszínhabbal
Hozzávalók:
4db narancs
4dl 100%-os narancslé
4dl natúr joghurt
6-8 dkg porcukor
1cs. vaníliás cukor
4 tojás
2-3 ek.narancslikőr
Elkészítés:
Alaposan megmostt narancsok levét kifacsartam, kettő narancs héját tálba reszeltem.
Egybeöntöttem a kifacsart lét, a dobozos narancslét és a joghurtot.
Hozzáadtam a porcukrot és a vaníliás cukrot.
Ezt habverővel alaposan összekevertem, majd 2 evőkanál narancslikőrrel "megbolondítottam".
Hűtőbe tettem, majd a tojások fehérjét pici porcukorral kemény habbá vertem és lobogó vízbe szaggatva habgaluskát készítettem.
Tálalás előtt mégegyszer jól összekevertem a levest, majd a tányérokba szedett habgaluskára szedtem.
Forrás: tutireceptek.hu
Főétel:Krumpli kürtős kalácsban libamájjal és vöröskáposztával
Hagymás törtkrumplit kürtős kalácsba töltött a Gabi, (amit ő csak dísznek szánt, de vendégei azt is megették)
sült libamájat a tetejére és mellé párolt vöröskáposzta
Hagymás törtkrumpli
Hozzávalók:
burgonya
zsír
vöröshagyma
(bors)
só
A burgonyát hámozd, főzd meg sós vízben, s csepegtesd le. Közben kevés zsíron piríts világossárgára kis kockákra vágott vöröshagymát. A főtt krumplit törd péppé, sózd (esetleg borsozd), s közben keverd hozzá a pirított vöröshagymát is. (A hagyma zsírját nem kell feltétlenül teljes egészében hozzáadni, viszont az még jól jön az adagoló-formázó kanál megnedvesítésére.)
A törtkrumpli nem szereti a melegítést, ezért a tálalásig - gőz- vagy vízfürdőben - forrón kell tartani.
Forrás: konyhamester.hu
A vendégek kevesellték az adagot, ezért a főétel után gyorsan zsíros kenyeret készített nekik Gabi.
Desszert:

Puding elkészítése, ahogy a tasakon le van írva,
majd a kekszek összeragasztása,
végül kókuszreszelékben megforgatva.
Gabi vacsoráját 17 pontra értékelték a vendégek.

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése