2009. október 29., csütörtök

Voksán Virág hedonista menüje levette a lábukról a fiúkat


Voksán Virág

Becenév: "Viri", "Virdzsi", "Vivi"
Születési idő: 1983.08.15.
Horoszkóp: Oroszlán
Családi állapot: hajadon
Foglalkozás: lemezlovas
Amit szeret: sushi, lazac, sült kacsa/liba
Amit nem szeret: pacal pörkölt, köménymag, tarhonya
Sport: spinning
Hobbi: zenélés, zene hallgatás, testedzés, infra szaunázás
Kedvenc játék: számítógépes játék, Monopoly
Kedvenc nyaralóhely: egzotikus, pálmafás, tengerpartos hely :-)
Amire büszke: Sikerült idehaza és külföldön is bizonyítania, mint lemezlovas. Elismerik a szakmájában, és sokat fejlődött az elmúlt évek alatt, mint DJ.

Szilárd gyümölcsöket vitt ajándékba Virágnak, amiket gyorsan be is oltott egy kis pálinkával, mondván, hogy hamarabb jól érezzék magukat...

Voksán Virág anyukája segítségét kérte a hedonista menü elkészítéséhez, és talán nem is hiába...

Voksán Virág új felfedezést tett a konyhában! rájött, hogy a robotgép habverésre szolgáló szálai mellett a másik két tartozék is verésre szolgál! Csak nem úgy...

Videó


Szexi fehérneműben az ágyban fekve várta vendégeit Virág. Nádas György mindezt megfejelve piros bugyival lepte meg a vendéglátót, aki később átöltözött - talán a férfi nézők legnagyobb örömére.

Videó


Virág Ricsi Pí botjának egyik végét fogta. Az említett tárgyon pedig fánkok lógtak. Dopeman "boldogan" belement a bugyuta játékba, de azért Szõke András sem kellett visszafogni.

Videó


Virág menüje olyan sikert aratott, hogy vendégei most érezték először, hogy jól laktak. Ízlett nekik minden, tetszett nekik a kiszolgálás. Virág teljesen elkábította vendégeit, akik vacsoráját 5-5 ponttal jutalmazták, így összesen 20 pontot szerzett.


Előétel:

Padlizsánkrém pirítóssal

Hozzávalók:

1 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
2 nagyobb vagy 3 kisebb padlizsán
tengeri só
fehér bors (elhagyható)
néhány csepp ecet (v. citromlé)
kb. 1 dl olívaolaj

Elkészítése:

A padlizsánokat megszurkáljuk, mikrohullámú vagy hagyományos sütőben megsütjük. Közben a hagymákat lereszeljük, vagy vékony, magas edényben rúdmixerrel felaprítjuk. A sült padlizsánokat félbevágjuk, fa- vagy műanyagkéssel kikaparjuk a héjából, és a hagymához keverjük. Ecettel, sóval, borssal ízesítjük, majd kb. 1/4 rész olívaolajjal krémesre keverjük. Hűtőben tároljuk.
Barna kenyérre kenve, sajtszelettel paradicsommal díszítve tálaljuk.
Forrás: hazipatika.hu


Főétel:

Libacomb gyümölcsökkel
hagymás törtburgonya és hagymás babkörettel

Hozzávalók:

* (a kacsasülthöz):
* 6 db kacsacomb
* 1 tv paprika
* 1 vöröshagyma
* 1 paradicsom
* 1 pritamin (paprika)
* só
* bors
* kakukkfű
* olaj
* a (hagymás-tört burgonyához):
* 1 kg burgonya
* 2 db vöröshagyma
* olaj
* só

Elkészítés

(kacsasült):
1.) A kacsacombokat, megmossuk, sózzuk-borsozzuk, kakukkfűvel megszórjuk, majd olajjal vékonyan megspricceljük, és egy sütőzacskóba tesszük.
2.) A zöldségeket megmossuk, apró kockákra vágjuk és a kacsacombok tetejére tesszük.
3.) A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A sütőzacskó 2 csücskét levágjuk (elég egy pici lyuk a távozó gőzöknek), és egy tepsibe tesszük az egészet. 1 óra 40 percen át, vagy ha úgy látjuk, hogy elbírja, 2 órán át sütjük a zacskóba pakolt combokat. Ha a zacskó felpúposodna, meg kell szurkálni spéktűvel! Ha letelt a sütési idő, a zacskót középen kettévágjuk és az időközben keletkezett szaftos lével alaposan meglocsoljuk a combokat. Még 10-15 percig pirítjuk, majd villával ellenőrizzük, hogy jól átsültek-e a combok, majd egy tálra szedve hagymás-sós tört krumplival és párolt lilakáposztával tálaljuk.

(hagymás-tört burgonya):
1.) A burgonyát héjában megfőzzük, kihűtjük, lehéjazzuk és a sajtreszelő legnagyobb fokán lereszeljük.
2.) A hagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és kevés olajon üvegesre pirítjuk. Hozzákeverjük a reszelt burgonyát, jól összekeverjük, megsózzuk, és azon melegiben tálaljuk.
Forrás: mindmegette.hu


Hagymás bab-saláta

Hozzávalók:

30 dkg nagyszemû tarkabab, 1 kis darab póréhagyma, 1 közepes
lilahagyma, 1/4 fejes saláta, 3 evôkanál 5százalékos ecet, 6 evôkanál
olaj, 1 csipet cukor, 1 késhegynyi ôrölt bors, só


Elkészítés:

Az elôzetesen beáztatott babot sós vízben puhára fôzzük, majd kihûtjük.
Az olajból, ecetbôl, kevés sóval, borssal és kockára vágott hagymákkal,
valamint egy-két deci vízzel öntetet készítünk. Ezt ráöntjük a babra.
Tálaláskor salátalevéllel és zöldpaprikával díszítjük.
Forrás: receptgyár.hu



Desszert:

Epres tiramisu
flambírozott gyümölcsökkel

Hozzávalók:
Hozzávalók 6 személyre:
• 50 dkg eper
• 1 citrom leve
• 1 tasak vaníliás cukor
• 6 evőkanál narancslikőr
• 15 dkg babapiskóta
• 25 dkg mascarpone sajt
• 2,5 dl natúr joghurt
• 3 evőkanál porcukor
A díszítéshez: citromfűlevelek

Elkészítés:
Az epret megmossuk, megtisztítjuk, és apróra vágjuk˘.
Elkészítés: A citromlevet felforraljuk a vaníliás cukorral. A narancslikőrrel mély tányérba öntjük. A babapiskóták felét gyors mozdulatokkal megforgatjuk a lében, és kibélelünk velük egy akkora lapos tálat, amelyben egymás mellé elférnek a piskóták. A mascarponét elkeverjük a joghurttal és a porcukorral. A piskótára egy réteg epret szórunk, és bevonjuk a krém felével. A maradék piskótát megforgatjuk a likőrös lében, a krémre fektetjük, rászórunk egy réteg epret, majd rásimítjuk a maradék krémet. Letakarjuk, és 1 órára a hűtőbe tesszük. Tálalás előtt a krémre szórjuk a maradék epret, és citromfűvel díszítve kínáljuk.
Forrás: tutireceptek.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Categories

Ábel Anita (1) Animal Cannibals (1) Anyóstorta (1) Aranygaluska vaníliaöntettel (1) Árpa Attila (5) Avokádó krém (1) Bangó Margit (2) Bebe (1) Bélszín-carpaccio (1) Birka pörkölt (1) Bögrés meggyes-mákos (1) Browni (1) Búbos csirke (1) Bugaci húsgombócleves (1) Bunyós Pityu (1) Chilis bab (1) Cigány pecsenye (1) Currys csirke (1) Csirkepaprikás (1) Csocsesz (1) Csokis piskótatorta marcipán bevonattal (1) Csülkös bableves (1) Csülökpörkölt (1) Dopeman (1) Éjféli csokis keksz (1) Epres tiramisu flambírozott gyümölcsökkel (1) Fasírozott (1) Fűszeres-fokhagymás sajtszósz (1) Gesztesi Károly (1) gombaleves (1) Gombával töltött dagadó (1) Gulyásleves (1) Gyümölcssaláta (1) hagymás babköret (1) hagymás törtburgonya (1) Hagymás törtkrumpli (1) hal a tortán (31) Hámán-táska (1) Harsányi Levente (1) Joghurtos narancsleves (1) Joshi Bharat (1) Juhtúrós sztrapacska (1) Karafiáth Orsolya (1) Karemallizált alma (1) Király Linda (1) Király Viktor (5) Klausmann Viktor (1) Kókusz golyók (1) Kolbászos szűzérme (1) Kótai Misi (1) Körmös velős pacal (1) Körte leves (1) Lekvárral töltött sült alma (1) Libacomb gyümölcsökkel (1) Libamáj roston sütve (1) Madártej (1) Magyaros paraszttál (1) Majoros Péter Majka (2) Mákos guba (1) Meggyes-mákos piskóta (1) Mustáros hús (1) Nacsa Olivér (1) Nádas György (1) Nagy Éva (2) Narancsos töltött pulyka (1) Nótár Mary (1) Nyertes Zsuzsa (1) Ököruszályleves (1) Őzragu leves (1) Padlizsánkrém pirítóssal (1) Palacsinta (1) Pápai Joci (2) Paprikáskrumpli (1) Planétás csirke gombás rizzsel (1) Rakott palacsinta (1) Rétes (1) Ripli Zsuzsi (5) Ropogós libacomb párolt káposztával törtburgonyával (1) sacher torta (1) Sajt leves (1) Sajttál (1) Sári Évi (1) Schobert Norbert (5) Sertés pörkölt galuskával (1) Stadler József (2) Steiner Kristóf (1) Sütőtök krém leves (1) Szabó Zsófi (5) Szklenár Gabriella (1) Szőke András (1) Szűcs Judith (1) Tasnádi Péter (2) tatárbifsztek (1) Tejfölös-kolbászos krumplileves (1) Tiramisu (1) Tortilla (1) tökös lecsó (1) túrógombóc (1) Túrós csusza sok-sok szalonnával (1) Túrótorta (1) Túróval töltött sült alma (1) Újházy tyúkhúsleves (1) Ullmann Mónika (1) Varnus Xavér (1) Voksán Virág (1) Zalatnay Cini (2) Zámbó Árpy (1)