Voksán Virág
Becenév: "Viri", "Virdzsi", "Vivi"
Születési idő: 1983.08.15.
Horoszkóp: Oroszlán
Családi állapot: hajadon
Foglalkozás: lemezlovas
Amit szeret: sushi, lazac, sült kacsa/liba
Amit nem szeret: pacal pörkölt, köménymag, tarhonya
Sport: spinning
Hobbi: zenélés, zene hallgatás, testedzés, infra szaunázás
Kedvenc játék: számítógépes játék, Monopoly
Kedvenc nyaralóhely: egzotikus, pálmafás, tengerpartos hely :-)
Amire büszke: Sikerült idehaza és külföldön is bizonyítania, mint lemezlovas. Elismerik a szakmájában, és sokat fejlődött az elmúlt évek alatt, mint DJ.
Szilárd gyümölcsöket vitt ajándékba Virágnak, amiket gyorsan be is oltott egy kis pálinkával, mondván, hogy hamarabb jól érezzék magukat...
Voksán Virág anyukája segítségét kérte a hedonista menü elkészítéséhez, és talán nem is hiába...
Voksán Virág új felfedezést tett a konyhában! rájött, hogy a robotgép habverésre szolgáló szálai mellett a másik két tartozék is verésre szolgál! Csak nem úgy...
VideóSzexi fehérneműben az ágyban fekve várta vendégeit Virág. Nádas György mindezt megfejelve piros bugyival lepte meg a vendéglátót, aki később átöltözött - talán a férfi nézők legnagyobb örömére.
VideóVirág Ricsi Pí botjának egyik végét fogta. Az említett tárgyon pedig fánkok lógtak. Dopeman "boldogan" belement a bugyuta játékba, de azért Szõke András sem kellett visszafogni.
Videó
Virág menüje olyan sikert aratott, hogy vendégei most érezték először, hogy jól laktak. Ízlett nekik minden, tetszett nekik a kiszolgálás. Virág teljesen elkábította vendégeit, akik vacsoráját 5-5 ponttal jutalmazták, így összesen 20 pontot szerzett.
Előétel:Padlizsánkrém pirítóssal
Hozzávalók:
1 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
2 nagyobb vagy 3 kisebb padlizsán
tengeri só
fehér bors (elhagyható)
néhány csepp ecet (v. citromlé)
kb. 1 dl olívaolaj
Elkészítése:
A padlizsánokat megszurkáljuk, mikrohullámú vagy hagyományos sütőben megsütjük. Közben a hagymákat lereszeljük, vagy vékony, magas edényben rúdmixerrel felaprítjuk. A sült padlizsánokat félbevágjuk, fa- vagy műanyagkéssel kikaparjuk a héjából, és a hagymához keverjük. Ecettel, sóval, borssal ízesítjük, majd kb. 1/4 rész olívaolajjal krémesre keverjük. Hűtőben tároljuk.
Barna kenyérre kenve, sajtszelettel paradicsommal díszítve tálaljuk.
Forrás: hazipatika.hu
Főétel:Libacomb gyümölcsökkel
hagymás törtburgonya és hagymás babkörettel
Hozzávalók:
* (a kacsasülthöz):
* 6 db kacsacomb
* 1 tv paprika
* 1 vöröshagyma
* 1 paradicsom
* 1 pritamin (paprika)
* só
* bors
* kakukkfű
* olaj
* a (hagymás-tört burgonyához):
* 1 kg burgonya
* 2 db vöröshagyma
* olaj
* só
Elkészítés
(kacsasült):
1.) A kacsacombokat, megmossuk, sózzuk-borsozzuk, kakukkfűvel megszórjuk, majd olajjal vékonyan megspricceljük, és egy sütőzacskóba tesszük.
2.) A zöldségeket megmossuk, apró kockákra vágjuk és a kacsacombok tetejére tesszük.
3.) A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A sütőzacskó 2 csücskét levágjuk (elég egy pici lyuk a távozó gőzöknek), és egy tepsibe tesszük az egészet. 1 óra 40 percen át, vagy ha úgy látjuk, hogy elbírja, 2 órán át sütjük a zacskóba pakolt combokat. Ha a zacskó felpúposodna, meg kell szurkálni spéktűvel! Ha letelt a sütési idő, a zacskót középen kettévágjuk és az időközben keletkezett szaftos lével alaposan meglocsoljuk a combokat. Még 10-15 percig pirítjuk, majd villával ellenőrizzük, hogy jól átsültek-e a combok, majd egy tálra szedve hagymás-sós tört krumplival és párolt lilakáposztával tálaljuk.
(hagymás-tört burgonya):
1.) A burgonyát héjában megfőzzük, kihűtjük, lehéjazzuk és a sajtreszelő legnagyobb fokán lereszeljük.
2.) A hagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és kevés olajon üvegesre pirítjuk. Hozzákeverjük a reszelt burgonyát, jól összekeverjük, megsózzuk, és azon melegiben tálaljuk.
Forrás: mindmegette.hu
Hagymás bab-saláta
Hozzávalók:
30 dkg nagyszemû tarkabab, 1 kis darab póréhagyma, 1 közepes
lilahagyma, 1/4 fejes saláta, 3 evôkanál 5százalékos ecet, 6 evôkanál
olaj, 1 csipet cukor, 1 késhegynyi ôrölt bors, só
Elkészítés:
Az elôzetesen beáztatott babot sós vízben puhára fôzzük, majd kihûtjük.
Az olajból, ecetbôl, kevés sóval, borssal és kockára vágott hagymákkal,
valamint egy-két deci vízzel öntetet készítünk. Ezt ráöntjük a babra.
Tálaláskor salátalevéllel és zöldpaprikával díszítjük.
Forrás: receptgyár.hu
Desszert:Epres tiramisu
flambírozott gyümölcsökkel
Hozzávalók:
Hozzávalók 6 személyre:
• 50 dkg eper
• 1 citrom leve
• 1 tasak vaníliás cukor
• 6 evőkanál narancslikőr
• 15 dkg babapiskóta
• 25 dkg mascarpone sajt
• 2,5 dl natúr joghurt
• 3 evőkanál porcukor
• A díszítéshez: citromfűlevelek
Elkészítés:
Az epret megmossuk, megtisztítjuk, és apróra vágjuk˘.
Elkészítés: A citromlevet felforraljuk a vaníliás cukorral. A narancslikőrrel mély tányérba öntjük. A babapiskóták felét gyors mozdulatokkal megforgatjuk a lében, és kibélelünk velük egy akkora lapos tálat, amelyben egymás mellé elférnek a piskóták. A mascarponét elkeverjük a joghurttal és a porcukorral. A piskótára egy réteg epret szórunk, és bevonjuk a krém felével. A maradék piskótát megforgatjuk a likőrös lében, a krémre fektetjük, rászórunk egy réteg epret, majd rásimítjuk a maradék krémet. Letakarjuk, és 1 órára a hűtőbe tesszük. Tálalás előtt a krémre szórjuk a maradék epret, és citromfűvel díszítve kínáljuk.
Forrás: tutireceptek.hu
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése